Here we go

Nu är jag faktist klar. Tack till min älskling Sofia, hon räddade mig lite ! Har precis ätit flingor... Bara jag som älskar att äta innan jag ska sova ? Inte vanlig mat, helst flingor eller något. Men nu är det sleeptime, kommer aldrig orka gå upp imorgon + har ju prov. Dör. Lite.
Enriques låt . . . Bästa, Rhythm Divine. L O V E HIM !

Det är ju 100% att ja kommer tatuera in nån av hans låtars text nånstans. Antagligen vid nacken. Skitsnyggt med text där. Kenza har ju, de jättefint ! Godnatt nu kära bloegläsare

Snart klar . . .

Är snartsnartsnart klar med HK, ska bara göra klart Fetter, Vatten & Fucking brevet, sen så... ska jag sova. Börjar somsagt 8 imorgon, och har dessutom PROV på hemkunskap, så det ska bli intressant att se, kommer jag få IG+ eller IG- ?
Bara för ja hatarey HK book, fuck you ! (ser helt dödad ut, I know, jag ÄR det.)

Insomniac

Heey babes !
Hoppas ni har haft en bra dag, för det har inte jag haft iallafall. Kom hem för typ 2 timmar sen, slutar sjukt sent på tisdagar & torsdagar, sämst. Så kom hem, sen gick jag och handlade mums. För ingen var hemma, och vi har typ inget ja tycker om hemma, så drog dit. Kan inte leva utan mina cocopops, haha issue. Så har bombat mig själv med flingor + köpte typ kex, omg dör för det, så sitter o käkar det nu. Måste göra klart HK arbetet, skittråkigt ! Och så har vi prov, man ba fuck.
To young to die, to old to cry, to much in Love, to say goodbye.

This is for the dirty gurls

Heey ... Vet inte riktigt vad ja ska säga. Ja kan ju börja med att försvara min fattiga design kanske, har gjort den själv, därför är den så läcker ! Annars så slösar jag min tid på tex facebook, de trevligt. Och den viktigaste faktan om mig är nog att jag Ä L S K A R Enrique Iglesias. Han är bäst, helt enkelt ! My man, fuck den som ens försöker tar han ifrån mig. Mina vänner säger att jag är Crazy, så jag beskriver mig som det helt enkelt. Finns inte mycket mer att säga, hatar de här "första inlägget". Så retarderat.
Så ja, nu ska jag plugga typ. Fast vill egentligen inte... Men life is hard babe. Nu kör vi !
She's a dirty dirty dancer, dirty dirty dancer, never ever lonly ...

xoxo lonlygurl (ja, jag tycker det är skitcoolt att skriva så på slutet, puss!)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0